Vyberte výchozí měnu: CZK EUR GBP USD RUB PLN

Ochrana osobních údajů.

 

Prohlášení o ochraně soukromí:

Provozovatel eshopu HELKON.cz se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů především v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).
 

Správce eshopu:

Správcem eshopu je Milan Hofrichtr IČO:12135488 se sídlem Turgeněvova 894/4  736 01 Havířov - Město. Provozujeme internetový obchod na adrese https://www.helkon.cz. Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případně další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.
 

Kontakt na provozovatele eshopu:

Můžete nás kontaktovat na tel. čísle 603 264 509 nebo na emailové adrese helkon@helkon.cz.

 

Kde jsou vyžadovány osobní údaje:

Veškeré informace o produktech, nabídkách, službách, a informacích o naší firmě jsou na našich webových stránkách dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do obchodního systému (eshopu). Pro přihlášení do eshopu je vyžadováno zadání přístupových údajů na základě kterých se ověřuje identita klienta a povoluje se vstup do systému. Není nutná registrace zákazníka. Data jsou shromažďována na dobu nejméně 5 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazání svých dat z naší databáze. Poskytnutí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup zboží. Pokud si přejete svá data vymazat, pošlete prosím email na helkon@helkon.cz. Vymazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.
 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování:

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  - poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaše osobní údaje v rozsahu:  fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. zaslání přístupů do aplikace, zasílání online kurzu, dodání zboží, atd.)
 - vedení účetnictví
Jste-li zákazníky, Vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
 - marketing - zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno) - zasílání obchodních sdělení.
Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že Vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.
Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě Vašeho souhlasu, po dobu 5 let od udělení. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.
 

Cookies:

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme Vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.
Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby a zajistit správné fungování webových stránek.
Používání cookies můžete na svém počítači zakázat, podrobné informace najdete na této stránce

Eshop HELKON.cz bude shromažďovat a používat Vaše osobní údaje pouze s Vaším vědomím a souhlasem a to pro realizaci Vaší objednávky, uzavření smlouvy, doručení zboží a řešení případné reklamace či odpovědí na Vaše stížnosti nebo dotazy.
 

Přístup k osobním údajům:

Eshop HELKON.cz vám umožňuje Vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat ve Vašem uživatelském profilu. Máte možnost prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám poskytli a sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Ve Vašem uživatelském profilu máte rovněž možnost editovat jednotlivá svolení ke zpracování osobních údajů. Tuto skutečnost nám rovněž můžete kdykoliv sdělit pomocí emailu na helkon@helkon.cz
 

Zabezpečení osobních údajů:

Provozovatel eshopu HELKON.cz používá takové postupy a technologie, aby ochránil Vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou a naší firmou. Naše firma HELKON.cz se zavazuje, že neprodá ani žádným způsobem nepronajme Vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít Váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet Vaše osobní data, která nám poskytnete online.
 

Zaslání dotazníku spokojenosti Heureka.cz:

Prodávající HELKON.cz je oprávněn předávat osobní údaje zákazníků v rozsahu údajů o zakoupeném zboží a e-mailových adres, použitých v rámci nákupů na stránkách e-shopu provozovateli portálu Heureka.cz za účelem generování a zasílání dotazníků spokojenosti s nákupem v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop HELKON.cz zapojen. Provozovatel portálu Heureka.cz je vůči našemu e-shopu v postavení zpracovatele osobních údajů ve smyslu § 6 zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Zasílání e-mailových adres a údajů o zakoupeném zboží se týká všech zákazníků, kteří nevyjádřili svůj nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení ve smyslu § 7 odst. 3 zák. č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti, a je prováděno po každém nákupu na e-shopu. Provozovatel portálu Heureka.cz je oprávněn předanou e-mailovou adresu a údaje o zakoupeném zboží použít výhradně za účelem vygenerování a zaslání dotazníku spokojenosti, ve smyslu Podmínek programu Ověřeno zákazníky dostupných na adrese http://onas.heureka.cz/resources/attachments/p0/60/obchodni-podminky-overeno-zakazniky-heurekacz-2016.pdf. Provozovatel portálu Heureka.cz předané e-mailové adresy a údaje o zakoupeném zboží uchovává po dobu, po kterou je náš e-shop zařazen do programu ověřeno zákazníky, nebo po dobu, kdy zákazník vyjádří svůj nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení vůči našemu e-shopu nebo přímo vůči provozovateli portálu Heureka.cz k čemuž je mu poskytnuta možnost v každém jednotlivém dotazníku.
 

Předání osobních údajů třetím osobám:

K Vašim osobním údajům mají přístup pouze naši zaměstnanci a spolupracovníci.
Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů,  kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují.

 

Právo na výmaz (být zapomenut):

Vaším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na Vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré Vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz máme 30 dní.
V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu Vás budeme informovat na e-mail.
 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů:

Pokud máte pocit, že s Vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.
 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení:

E-maily, články či produkty a službami Vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. 
Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme Vám je jen na základě Vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu. 
 

Souhlas s poskytnutím osobních údajů:

Firma HELKON získává Váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze eshopu HELKON.cz a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. 

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez Vašeho souhlasu nebudou Vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.
 

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018 a nahrazují všechny předchozí.

Sdílení článku:
Autor: Admin Helkon | Počet přečtení: 132x


Kontaktní informace

Milan Hofrichtr - HELKON
Dlouhá třída 903/24a
736 01 Havířov - Město
IČ: 12135488
DIČ: 6703300516

Kamenný obchod: helkon@helkon.cz
E-shop: d.hofrichtr@helkon.cz

Tel.: (+420) 603 426 394
Kamenný obchod: (+420) 596 435 272
E-shop: (+420) 603 264 509
Servis: (+420) 603 426 394

Pondělí - Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: 9:00 - 12:00
Neděle: zavřeno

GPS: 49°46'36.9"N 18°26'38.7"E

Akceptujeme tyto platební systémy

Druhy plateb v našem e-shopu:

  • dobírkou
  • hotově na pobočce
  • platební kartou na pobočce
  • převodem